+40 727 432 433 contact@mastermytime.ro

 

 

De ce Time Management?

 

Pentru că viaţa ta depinde de modul în care îţi gestionezi timpul şi pentru că fiecare minut al vieţii tale contează!

Time Managementul este prezentat ca fiind un instrument, o unealtă aşa cum sunt agenda, telefonul, pixul şi computerul. Eu sunt în “uşor” dezacord cu acestă idee. Am convingerea că gestionarea timpului este mult mai mult decât atât.

În cei peste 25 de ani în care am studiat managementul performanţei am ajuns la concluzia că gestionarea timpului nu este o unealtă, o deprindere periferică, ci este cea mai importantă competență pe care o avem sau pe care o dobândim; calitatea şi “durata” vieţii depind de modul în care ne ocupăm timpul.

De aceea Time Managementul este de fapt managementul vieţii.

Toţi oamenii de succes sunt foarte productivi pentru că îşi preţuiesc timpul şi îl folosesc foarte eficient. Toţi, fără excepţie, au decis la un moment dat al vieţii lor că vor deveni maeștri în gestionarea timpului.

Gestionarea timpului este o competenţă care se poate învăţa. Tu POŢI deveni stăpânul(a) timpului tău. Când vei face acest lucru vei deveni stăpânul(a) vieţii tale. Acum este momentul să iei decizia de schimbare a modului în care îţi petreci timpul.

„Până nu putem să ne gestionăm timpul, nu putem gestiona nimic altceva.”

Master My Time

Telefon:  +40 727 432 433
E-mail: contact@mastermytime.ro